NL FR EN

Onzea

onzealogo 002

 

Onzea Nv is een lokale KMO die sedert 1927 bekend is als school- en kantoorspecialist. Gedurende al die jaren zijn we stelselmatig blijven groeien.  Een zeer groot assortiment, een uitstekende service en het onderhouden van zeer goede relaties met de klanten en onze leveranciers zijn de pijlers waarop de firma is gebouwd.

Wij zijn een gespecialiseerde schoolleverancier, die de specifieke schilder-, knutsel- en schoolproducten in Brasschaat op stock heeft liggen. Elke klant is uniek en heeft andere behoeften. Wij proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen en hebben daardoor een specifiek school-assortiment aangelegd van 7000 producten waaruit elke school zijn ideale bestelling kan plaatsen.
Door onze goede relaties met onze leveranciers kunnen we via hen aan een nog veel ruimer assortiment geraken indien nodig.

Onzea is dus een totaalleverancier van school- en kantoormateriaal!
Naast het leveren van alle soorten kantoormateriaal o.a. dankzij ons lidmaatschap bij Quantore en de directe toegang tot een magazijn van ca. 20.000 kantoorproducten, is er ook de eigen drukkerij voor allerhande gewoon- en handelsdrukwerk.

Wings Software is geen onbekende voor Onzea.
Dirk Onzea vertelt: “Wij hebben nog met de voorganger van Wings gewerkt eind jaren '90, namelijk ADM 2000. We zijn dan ook bij de eerste klanten die zijn overge-schakeld op Wings boekhouding, en later op de Logistieke modules van Wings vanaf 2006.“

Jan-Pieter vult verder aan:
“De administratie heeft de laatste jaren een versnelde evolutie gekend: niet enkel is er de immense uitbreiding van het artikelgamma, ook de wijze van bestelling is sterk geëvolueerd: van manuele input naar inlezen van bestellijsten tot bestellen via de webshop. De verwerking van bestellingen voor scholen is daarbij een specialisatie op zich die heel wat planning vergt: in een korte tijdsspanne moeten  heel wat leveringen worden klaargemaakt, waarbij ook voor grote instellingen rekening wordt gehouden met de individuele bestellijsten per klas of per afdeling. Door de webshop te koppelen met het Wings logistiek pakket, kunnen scholen nu uit een zeer ruim online gamma kiezen, EN kunnen de medewerkers van Onzea tegelijkertijd op een vlotte manier de bestellingen blijven klaarmaken en opvolgen. Elke leerkracht kan zo zelf bestellen en krijgt daarna een individueel pakket geleverd met zijn of haar klasbenodigdheden.

Onzea NV
Lage Kaart 156A
2930 Brasschaat
Tel: 03/236 27 51

www.onzea.be

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring