NL FR EN

Van Ende & Roxy

logo vanendeDe industriële wasserij Van Ende & Roxy bestaat al sinds 1952. Deze familiezaak was eerst gevestigd in het centrum van Herentals, onder de naam de Zwaan. In 1967 werd de zaak gemoderniseerd en verhuisde ze naar de Lierseweg. In 1985 volgde de overname van wasserij Roxy uit Geel. Vandaag heeft reeds de derde generatie Van Ende het roer in handen. Sinds de modernisering en de uitbreiding in 2005 is Van Ende & Roxy één van de meest professionele industriële wasserijen van Vlaanderen. 

Van Ende & Roxy staat bekend om haar snelle service. Doordat het wassen en strijken grotendeels geautomatiseerd verlopen bedraagt de capaciteit ca. 1500 kg schone was per uur.
Verder worden de sterke punten van de onderneming bepaald door een permanente kwaliteitscontrole, een nauwgezette, milieuvriendelijke aanpak en de zorg voor veiligheid op elk niveau.
Om de diverse activiteiten optimaal te ondersteunen, mocht in deze optiek ook de administratie niet achterblijven.

Zaakvoerder Jo Van Ende getuigt:

‘In 1996 deden we beroep op ADM2000, het huidige Wings Software, dat zijn standaard boekhoudtoepassing voor ons aanvulde met een op maat geschreven administratiepakket, in de toen nog gangbare DOS-omgeving. In 2001 werd het boekhoudgedeelte vervangen door Wings. Omwille van onze hoge kwaliteitseisen hebben wij er opnieuw voor gekozen om ook het administratiepakket op maat te laten schrijven op basis van de module Wings Logistiek. Sinds 2007 gebruiken wij deze totaal geïntegreerde Windows toepassing, die onder de naam Laundry Manager eveneens aan andere bedrijven binnen deze sector kan worden verkocht.
Laundry Manager is een totaaloplossing geworden voor zowel: het reinigen van linnen voor particulieren, horeca en instellingen; de reiniging, herstelling en verhuur van bedrijfskledij; de reiniging en verhuur van antivuilmatten. Ook het transportbeheer is in de Laundry Manager opgenomen. Dit kon enkel worden gerealiseerd door de nauwe samenwerking met Wings Software, waarbij hun verdeler Salco steeds een belangrijke rol heeft gespeeld bij de effectieve implementatie en ondersteuning ter plaatse. 

In combinatie met Wings Boekhouding en Wings Logistiek is Laundry Manager een totaalpakket geworden dat stukken efficiënter werkt dan de bovendien veel duurdere pakketten die voor onze sector op de markt zijn.’

Jo Van Ende.

www.vanendeenroxy.be  

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring