NL FR EN

Handson scholenproject

hogescholenIn 9 hogescholen in Vlaanderen worden de studenten tijdens het laatste jaar van de Bachelor Accountancy opleiding door Handson & Partners begeleid.

Door een aantal realistische cases uit te werken in hun vakgebied (accountancy, fiscaliteit, finance) worden zij aangemoedigd om vakoverschrijdend te denken, praktisch aan de slag te gaan en het overzicht te bewaren van hun acties.

De deelnemende scholen zijn: Hogeschool-Universiteit Brussel, KAHO Sint-Lieven, Artesis Antwerpen, Karel De Grote Hogeschool, Thomas More (Lessius Mechelen & KhKempen), PHL, Gent Mercator en Hogent Aalst.

Uiteraard heeft Handson & Partners een software partner nodig om dit samen met de scholen te kunnen realiseren. Deze hebben ze gevonden in Wings Software, die zowel aan de scholen als aan de individuele studenten een licentie van Wings Boekhouding ter beschikking stelt. Trouwens: ook de fiduciaire van Handson & Partners werkt hier zelf graag mee.

Wings is nu reeds voor het 5de jaar  bij deze 9 hogescholen geïnstalleerd, zodat de studenten de cases van Handson & Partners rechtstreeks in het boekhoudprogramma kunnen invoeren.  Spelenderwijs hebben honderden studenten praktisch met Wings leren werken en werden ze uitgedaagd om de mogelijkheden ervan te ontdekken. Een ervaring van onschatbare waarde, waarmee ze in hun startende carrière alvast een streepje voor hebben!

Handson & Partners, die dit jaar 10 kaarsjes mag uitblazen, levert hands-on en operationele ondersteuning op vlak van Finance en Controlling naar kmo’s en multinationals, hoofdzakelijk in België. Ondertussen is Handson & Partners, met meer dan 70 kwalitatieve professionals,  uitgegroeid tot één van de vaste waarden in haar sector met een trouw en steeds groeiend cliënteel in diverse sectoren. Ook legt Handson & Partners haar 70 werknemers graag in de watten door hen opleiding te geven en hen te laten werken in een leuke sfeer. Een mooie beloning voor de inzet van Handson & Partners als werkgever was dan ook de erkenning als Beste Werkgever 2012.

Dank zij het scholenproject komt er jaarlijks een nieuwe lichting accountants op de markt die vertrouwd zijn met de boekhoudsoftware Wings. Niet enkel een goede zaak voor Wings Software zelf, maar ook voor alle klanten die zelf hun vertrouwen in Wings hebben gesteld.

www.handsonpartners.be

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring