NL FR EN

GoPop

Bureaukalender COVERS go pop

 

 

In 2014 startte Go Pop als nieuw, jong en dynamisch bedrijf zijn activiteiten in de verkoop van retail en merchandising Point Of Sale materiaal:

“GO POP … Let’s go for merch… Go for Point Of Purchase!”

 

 


Bij de oprichting van Go Pop werden we via het boekhoudkantoor in contact gebracht met Wings. Er was nood aan een degelijke en betrouwbare logistieke software om als nieuw bedrijf op de markt te kunnen komen en een uitgebreid productgamma te kunnen lanceren. Er werd dan ook gekozen voor het gebruik van Wings Logisitek en Wings CRM in de Enterprise uitvoering op abonnementsbasis, dus in de cloud. Zo moest er niet geïnvesteerd worden in een eigen server. Met dit gebruik is er ook een vlotte samenwerking met het boekhoudkantoor. Met Wings kunnen we onze volledige commerciële activiteiten, administratie en logistiek perfect beheren.

Onze 4 medewerkers, die al vele jaren ervaring hebben in deze sector, vormen samen een gemotiveerd team om een optimale service te bieden aan onze klanten. We gebruiken onze expertise met trots om als team samen beter te presteren, de beste service te verlenen, te vernieuwen en te groeien.
Het volledige productgamma is terug te vinden op onze nieuwe website www.go-pop.be.
Heeft u iets nodig voor uw POS toepassing, of heeft u een POS-vraag, contacteer ons dan per telefoon 09/210 28 28 of per email info@go-pop.be.


www.gopop.be

Fotos 002 GOPOP

 

 

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring