NL FR EN

Boekhoudkantoor Albert Leys

Albert Leys 1

Een van de eerste Wings-klanten stopt ermee:
“Wings heeft mijn leven vereenvoudigd”

Albert Leys had jarenlang een boekhoudkantoor in Begijnendijk en werkte als boekhouder en financieel directeur voor verschillende bedrijven. Deze zomer sloot hij zijn kantoor om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Als een van de eerste klanten van Wings blikt hij graag terug op de goede samenwerking.

“Ik heb de tijd nog meegemaakt dat we met ponskaarten moesten werken”, lacht Leys. “Maar toen ik begin jaren ’80 mijn eigen kantoortje opstartte, zocht ik een efficiëntere oplossing. Op een info-avond ontmoette ik Jan en Mark Sprengers, twee slimme gasten die een computerwinkel hadden en softwareprogramma’s ontwikkelden. Ze hadden een programma gemaakt voor een drankenhandelaar en ik vroeg hen om voor mij een pakket op maat uit te dokteren. Dat werd ADM2000, de voorloper van Wings. Hoewel ik echt geen kaas had gegeten van informatica, was ik meteen weg met dat pakket. Ik ken collega’s die verschillende boekhoudpakketten hebben uitgeprobeerd, maar voor mij was het duidelijk: iets dat zo goed werkt, moet je houden.”

Geen nummer

In de loop der jaren merkte Albert dat de software steeds verder werd geperfectioneerd. Ook de overgang van het DOS-gebaseerde ADM2000 naar het nieuwe Windowsgebaseerde Wings-pakket verliep vloeiend. “Die mannen hebben een enorme knowhow opgebouwd en spelen heel snel in op nieuwe noden. Zo hebben ze het leven van de boekhouder stelselmatig mee helpen vereenvoudigen.”

Leys looft ook de goede service. “Er zitten twee heel fijne mensen op de helpdesk bij Wings. Zij hebben altijd hun best gedaan om te helpen als er een probleem was. In noodgevallen kon ik Mark of Jan bellen. Dat is misschien nog het meest opmerkelijke: bij veel andere pakketten ben je een nummer, maar bij Wings is er nog persoonlijk contact mogelijk met de klant. Voor die goede service heb ik altijd met veel plezier betaald.”

Wij danken Albert voor het jarenlange vertrouwen en de fijne samenwerking en wensen hem het allerbeste met zijn pensionering.


Mark, Jan en het ganse Wingsteam.”

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring