NL FR EN

Bad Weelde

logodocument

Bad Weelde is een bedrijvengroep die zwembaden en welness projecten ontwerpt en realiseert. Ze zijn op dit ogenblik actief op 8 locaties, waaronder ook een locatie in Nederland.
De totaalprojecten vormen een belangrijk onderdeel, maar er wordt evenveel belang gehecht aan advies en begeleiding van zelfbouwers. Dit is dan ook de kernactiviteit waaruit Bad Weelde meer dan 25 jaar geleden is ontstaan.

We vragen aan Ingrid Heylen, zaakvoerder van Bad Weelde, hoe men bij Wings is terecht gekomen.
“De bal is 2 jaar geleden aan het rollen gegaan toen we beroep deden op het bedrijf Interlinie voor  een professionele website met mogelijkheid van e-commerce. Zij hadden goede ervaringen met de koppeling met de logistieke toepassingen van Wings. Na een eerste verkennend gesprek werd ons een oplossing aangereikt op basis van Wings Online op abonnementsbasis. Wings vertrouwde het project toe aan zijn verdeler Salco die meermaals met Interlinie heeft samengewerkt.
Wij gebruiken Wings nu gedurende 1 jaar in de cloud met 11 gebruikers voor de Belgische versie, en 3 gebruikers op de Nederlandse uitvoering. We gebruiken voor de diverse dossiers een uitgebreide boekhouding aangevuld met banklink en domiciliëringen, analytische module en budgetmodule. In het logistieke gedeelte zit ook een module voor opvolging en facturatie van de periodieke onderhoudsbeurten, en natuurlijk de module voor beheer van de kassaverkopen in de diverse locaties. En natuurlijk is de webshop van Bad Weelde gekoppeld met Wings Logistiek.”

Wat zijn voor Bad Weelde de krachtige elementen in Wings?
“Wij bouwen met onze klanten lange termijn relaties op: een installatie blijft draaien voor de komende 35 jaar. Wanneer we in Wings een project aanmaken, dan blijft de historiek van dit project behouden. Ook de documenten, en onder meer de originele kopie van de bestelbon, blijft elektronisch bewaard en is dadelijk opvraagbaar.
Voor het onderhoudsteam maken we werkbons op. Van thuis uit kunnen ze zien wat ze moeten doen en welke materialen ze nodig hebben. Deze werkbonnen worden mobiel aangevuld, waardoor alles klaar staat voor facturatie.
We hebben een eerste jaar werking met Wings achter de rug, een jaar waar alles administratief is geregeld en georganiseerd. Volgend jaar leggen we meer nadruk op een optimalisering van het gebruik van het kassasysteem.

Wings ondersteunt de sterke punten van Bad Weelde:

  • we bestaan meer dan 25 jaar, en zijn dus betrouwbaar
  • ook wij leggen nadruk op ecologische oplossingen: gebruik van duurzame materialen die bij vaste leveranciers worden afgenomen.

Bij het zoeken naar een systeem voor perfecte sturing van alle zwembadonderdelen en het optimaliseren van het onderhoud, heeft Bad Weelde een eigen intelligent pool systeem ontwikkeld, waarbij binnenkort de koppelingsinterface met Wings ook wordt gebruikt: door alle elementen van een zwembad via een Smart-applicatie op computer te sturen, kunnen de benodigde onderhoudsproducten automatisch als bestelling binnenkomen in het Wings-systeem van Bad Weelde.”

Ingrid Heylen
www.badweelde.eu

 

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring