NL FR EN

Audiomix

Logo + foto Audiomix

Zaakvoerder Eric Van Nuffelen startte in 1994 Audiomix. De naam van de zaak staat vandaag voor een zeer uitgebreid gamma audiovisuele apparatuur.

Van in de beginjaren doet Audiomix een beroep op Wings software voor zijn automatisatie. Deze software is in de loop der jaren geëvolueerd: zij waren er in de beginjaren al bij met de ADM2000 software onder DOS, en hebben de evolutie gevolgd naar Wings Boekhouding en Wings Logistiek.

Eind 2008 werd Audiomix sterk uitgebreid. De winkel nodigt uit tot ongestoord ontdekken van de opgestelde apparatuur in een ongedwongen sfeer.  Er is een logische opdeling gemaakt volgens productgamma gaande van car-audio tot high-end systemen met diverse B&O opstellingen. Er is specifieke aandacht voor navigatie, beeldschermen, speakers, hifi-apparatuur en discomateriaal. De afdeling telecom verdient hier zeker bijzondere aandacht. Want deze afdeling is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. Niet enkel het hoofdhuis in Begijnendijk is een pareltje waar men perfect kan inspelen op de behoeften van de klant, Audiomix heeft ook 13 Mobistarcenters onder zijn hoede.

Audiomix staat voor maatwerk en advies, en beschikt daarbij ook over een eigen hersteldienst.

Voor een organisatie van deze omvang is het uiterst belangrijk om over een degelijke en betrouwbare software te beschikken. De servers worden in eigen beheer onderhouden, waarbij tot 50 gebruikers de Wings Softwaremodules op de diverse locaties gebruiken. Op die manier beschikken techniekers en verkopers overal over de juiste logistieke informatie om er voor te zorgen dat de klanten steeds met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Nieuws heet van de naald: op vrijdag 25 september is Mobistar Mechelen als 14de vestiging onder beheer van Audiomix heropend.

Eric Van Nuffelen,
Zaakvoerder AUDIOMIX
www.audiomix.be

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring