Partners

Partners

Alle producten van Wings maken gebruik van een degelijke database structuur. Door de mogelijkheden van de duidelijk gedocumenteerde Wings Interfaces kan men zowel Wings Boekhouding als Wings Logistiek geïntegreerd met andere toepassingen gebruiken.

Diverse partners hebben een integratie met Wings gerealiseerd, of gebruiken Wings ter ondersteuning van klanten die met Wings werken.

Verdelers Boekhoudkantoren Gekoppelde toepassingen
Deze professionele verdelers staan klaar om u te begeleiden bij de keuze en bij de implementatie van uw software. Als Wings gebruiker kan uw administratie perfect worden opgevolgd door uw vertrouwde boekhoud- of accountantskantoor. Klik hier voor een overzicht van enkele kantoren die ervaring hebben met Wings. Alle kantoren kunnen uw Wings boekhouding opvolgen, want Wings Software biedt aan boekhouders en accountants een gratis Wings licentie om de boekhouddossiers van klanten die zelf Wings boekhouding gebruiken, op te volgen. In deze lijst worden bedrijven vermeld die gebruik maken van de interfaces die Wings aanbiedt om gegevens uit te wisselen tussen Wings Boekhouding en/of Wings Logistiek en de eigen softwaretoepassingen.

Welke module past bij uw bedrijf? En hoeveel kan u besparen?

Test het hier