WingsBasic

WingsBasic

Met de Wings Basic facturatietoepassing kunnen uw klanten op een eenvoudige manier facturen maken en de betaalopvolging van deze facturen in eigen handen nemen, waarbij de boekhouding zelf volledig aan de externe boekhouder wordt overgelaten.

  • De eindklant heeft een eenvoudig facturatiepakket, inclusief productenbestand met prijsinfo
  • Alle instellingen voor e-facturatie zijn mee opgenomen
  • De boekhouder ziet de verkoopfacturen in het verkoopdagboek en kan bij het verwerken van de financiële rekeningen de betalingen van deze facturen afpunten (automatisch bij verwerking via CODA)
  • De eindklant heeft steeds een actueel overzicht van de open posten, en kan zijn klanten waar nodig via rappels tot betaling aanmanen (ook rappels via mail)

Interessant?  Klik hier voor een voorbeeldpresentatie Wings Basic.

U bent boekhouder?
Klanten van u die nu hun facturatie manueel doen via tekstverwerker of spreadsheet, hebben voor 26 euro per maand (excl. btw) via een online Wings Basic gebruiker veel meer dan een gebruiksvriendelijke facturatietool. Ze beschikken over een oplossing waarmee ook de betalingen worden opgevolgd, rekening houdend met wat u als externe boekhouder aanvult. Want u volgt hun boekhouding online op via Wings Boekhouding.
Opgelet: Wings Basic heeft geen automatisch voorraadbeheer, geen volledig orderbeheer klanten of bestelbeheer leveranciers. Wenst men deze mogelijkheden, dan zijn er modules van Wings Logistiek nodig.

 

 

 

 

 

Welke module past bij uw bedrijf? En hoeveel kan u besparen?

Test het hier en vraag uw demo aan

Partners

Logo BrightAnalytics Purple Horizontal 2 Lines 2000px
codabox logo
clearfacts
companyweb
Bookmate Horizontal POS