NL FR EN

Conversies naar Wings

De overzetting van een omvangrijk aantal dossiers van een andere administratiepakket naar Wings vereist een georganiseerde aanpak.
Daarom stelt Wings Software conversieprogramma's ter beschikking waarmee u dossier per dosier in meerdere stappen zelf deze migratie kan uitvoeren:

fase 1: basisconversie algemene gegevens
Bij de aanmaak van een dossier worden de basisgegevens van klanten, leveranciers en het rekeningplan geconverteerd.
Voor u van start gaat met de boekingen controleert u in Wings de boekhoudparameters: is het boekjaar juist ingesteld? is er een maand- of kwartaalaangifte? bestaan de voorgestelde defaultrekeningen? ...
Hierna kan u in het nieuwe dossier in de nieuwe periode aankoop- en verkoopverrichtingen inbrengen.

fase 2: openstaande verrichtingen
Wanneer in het vorige boekjaar ook alle financiële verrichtingen zijn ingebracht, wordt in de tweede stap van de conversie de openingsbalans klanten en leveranciers naar Wings overgebracht. Ook de financiële dagboeken zijn met hun juiste beginsaldo beschikbaar in Wings. De boekhouding wordt vanaf nu volledig in Wings gevoerd, ook al is het oude boekjaar nog niet afgesloten.

fase 3: openingsbalans
Wanneer in het vorige pakket de eindejaarsverrichtingen zijn ingebracht en het boekjaar volledig is afgesloten, bent u klaar om de derde fase van de conversie uit te voeren. In dit stadium wordt de eindbalans overgebracht naar de beginbalans in Wings.

Deze conversieprogramma's zijn ter beschikking voor de meest courante boekhoudprogramma's die op de Belgische markt voorkomen.
Heeft u een pakket dat nog niet in onze conversielijst voorkomt, dan onderzoeken wij op basis van uw gegevens of deze conversie technisch mogelijk is.

 

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring