NL FR EN

CRM versie 6.50 → 6.60

versie 6.50 -> 6.60

Wings CRM

versie

Wings Professional

• melding bij inloggen met foutief paswoord
• rechtstreeks e-mail vanuit fiche organisaties/contactpersonen
• import documenten nu ook bij contacten, projecten, verkoopsprognoses
• inactieve templates worden niet meer getoond bij 'afdruk documenten in groep'
• templates met externe HTML kunnen als e-mail template worden gebuikt
• ondersteuning outlook exchange server
• bij binnenhalen e-mails extra button voor uitsluiten e-mails
• import contacten uit outlook
• uitbreiding template import uit excel met mogelijkheid organisatiecodes toe te voegen na de laatste kolom
• aan een organisatie kan aan een medewerker worden toegewezen + instelling van rechten per medewerker voor creatie organisaties
• beheer rechten voor wijzigen/consulteren organisaties volgens cross-table medewerker/organisaties toegewezen aan medewerker
• beheer rechten consulteren/wijzigen agendapunten volgens cross-table medewerker/agendapunten van medewerker
• beheer rechten consulteren/wijzigen taken volgens cross-table medewerker/taken van medewerker
• beheer rechten consulteren/wijzigen projecten volgens cross-table medewerker/projecten van medewerker

6.50

6.51

6.52
6.60

prestatiebeheer

• werken met aantallen bij prestaties
• automatisch invullen datum bij factureren prestaties
• bij nacalculatie prestaties wordt als begindatum selectie automatisch eerste dag van het jaar ingevuld
• nacalculatie prestaties versneld
• kolom 'te factureren' is beveiligd in het onderdeel bewerken prestaties
• kolom 'totale tijd' kan enkel worden ingegeven als kolom van.. en tot.. niet is ingevuld

6.50
6.52

verkoopprognose

• ingewerkt als nieuwe module
• diverse uitbreidingen en integratie met projecten, agenda's, to do, documenten
• afdruk portfolio met extra totaal

6.50
6.51

Klik hier om terug te keren naar het updateoverzicht.

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring