NL FR EN

BKH versie 7.86 → 7.90

versie 7.86 7.90

Wings Boekhouding

vanaf

vanaf Wings Standard

inactieve gegevens worden grijs en doorstreept weergegeven

extra controlelijst: aankooplijst met overzicht factuur/ leverancier / bedrag

nieuw IBAN nr Costa Rica

bij backup kunnen bestandsbijlagen enkel gebackupt worden bij selectie van 1 dossier

commentaar in hoofding aankoop- en verkoopverrichtingen uitgebreid naar 128 tekens

AVG(algemeen verhoudingsgetal btw) voor gemengde belastingplichtige kan ook via btw-aangifte worden doorgestuurd

nieuwe lijst biccodes België

aangepaste indeling scherm beheer - instellingen

aanpassing layout btw-aangifte

aanpassing berekening voorschotten voor kwartaalaangevers

7.86

7.87

7.88

7.89

7.90

vanaf Wings Professional

volgorde verwerking ingescande pdf's is instelbaar

investeringsaftrek 2016

mogelijkheid een dossier voor alle gebruikers ontoegankelijk te maken

jaarrekeningen 1/4/2017

optionele SQL query's vanuit Wings uitvoeren, met mogelijkheid tot uitvoer naar Excel

7.86

7.88

7.89

Banklink

versnellen inlezen CODA's

Personeelsbetalingen gesorteerd op groep + code

7.86

7.89

Domiciliëringen

SEPA Direct Debit versie 4.0 (wordt toegepast vanaf 20/11/2016)

7.88

Intrastat

Intrastat 2017

7.89

Analytisch

gebruik van '*' bij algemene rekening als aanduiding dat analytisch verplicht is

werking verplicht bij analytisch aangepast van verboden/verplicht naar optioneel/verplicht

7.89

7.90

vanaf Wings Enterprise

bij online workflow verbetering van doorsturen grote bijlagen

synchronisatie online workflow uitgebreid

bijkomende filters bij raadplegen lijst goed te keuren facturen

vanuit raadplegen dagboeken is nu ook een raadpleging van de historiek workflow

7.87

7.88

Wings Expert

forfaits 2017

aanpassing berekening voorschotten voor kwartaalaangevers

aanpassing begeleidende btw-brief

7.89

7.90

Klik hier om terug te keren naar het updateoverzicht.

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact | Privacyverklaring